(a) 3600
(b) 2400
(c) 1200
(d) 3000
Answer : (a) 3600
Educational Website
(a) 3600
(b) 2400
(c) 1200
(d) 3000
Answer : (a) 3600
(a) 2.05734
(b) 0.205734
(c) 0.0205734
(d) 20.5734
Answer : (c) 0.0205734
(a) 101
(b) 102
(c) 75
(d) 59
Answer : (a) 101
(A) 9
(b) 12
(c) 10
(d) 18
Answer : (b) 12
(a) 15
(b) 20
(c) 25
(d) 18
Answer : (b) 20
(a) Zaheer Raihan
(b) Gaffer Chowdhury
(c) Shamsur Rahman
(d) Mahbub Alam Chowdhury
Answer : (d) Mahbub Alam Chowdhury
(a) Will of Krinchakanta
(b) Eye sand
(c) Arson
(d) Roughness of the road
Answer : (a) Krinchakanta’s will
(a) Epic
(b) Journalism
(c) Lyric poetry
(d) Narrative poetry
Answer : (b) Journalism
(a) Ramnidhi Gupta
(b) Rabindranath Tagore
(c) Atul Prasad Sen
(d) Satyendranath Dutta
Answer : (c) Atul Prasad Sen
(a) Ish^rachandra Gupta
(b) Madhusudan Dutta
(c) Hemchandra Banerjee
(d) Rangalal Banerjee
Answer : (d) Rangalal Bandopadhyay