(a) PC = PD
(b) PA=AB
(c) PB=PA
(d) PB = PD
Answer : (d) PB=PD
Educational Website
(a) PC = PD
(b) PA=AB
(c) PB=PA
(d) PB = PD
Answer : (d) PB=PD
(A) 4
(b) 7
(c) 9
(D) 8
Answer : (D) 8
(a) Cope up with
(b) put up with
(c) stand up for
(d) pull on with
Answer : (d) pull on with
(a) Demand
(b) Permit
(c) Aggravate
(d) Deceive
Answer : (b) Deceive
(a) Demand
(b) Permit
(c) Aggravate
(d) Deceive
Answer : (d) Deceive
(a) (a2+2a+2)(a2+2a-2)
(b) (a2+2a+2)(a2-2a+2)
(c) (a2-2a+2)(a2+2a-2)
(d) (a2-2a-2)(a2+2a-2)
Answer : (b) (a2+2a+2)(a2-2a+2)
(a) ((2x+3)(x+1)
(b) (2x+3)(x-1)
(c) (2x-3)(x-1)
(d) (2x-3)(x+1)
Answer : (d) (2x-3)(x+1)
(a) 4xy
(b) 2xy
(c) 6xy
(d) 8xy
Answer : (b) 2xy
(a) 10
(b) 9
(c) 16
(d) 12
Answer : (d) 12
(a) March 2
(b) 23 March
(c) 10 March
(d) 25 March
Answer : (a) March 2