(a) Ocean Cyclone
(b) Effect of air flow
(c) Variation in density of water
(d) Conduction of heat in water
Answer : (b) Effect of air flow
Educational Website
(a) Ocean Cyclone
(b) Effect of air flow
(c) Variation in density of water
(d) Conduction of heat in water
Answer : (b) Effect of air flow
(a) 1875
(b) 1975
(c) 1925
(d) 2015
Answer : (c) 1925
(a) 15
(b) 25
(c) 20
(d) 28
Answer : (a) 15
(A) 5
(b) 10
(c) 27
(d) 10
Answer : (d) 10
(a) Shajimati
(b) Limestone
(c) Gypsum
(d) Sand
Answer : (d) Sand
(a) 2
(b) 3
(c) 4
(D) 5
Answer : (b) 3
(a) 20
(b) 22.5
(c) 23
(d) 23.5
Answer : (b) 22.5
(A) 64
(b) 60
(c) 50
(D) 62
Answer : (a) 64
(A) 85
(b) 98
(c) 99
(d) 121
Answer : (c) 99
(a) Bering
(b) Pak
(c) Florida
(d) Gibraltar
Answer : (a) Bering